Intensieve cursus Frans

Wilt u heel snel uw kennis van het Frans op een hoger niveau brengen en bent u  gemotiveerd om enige tijd (bijna) fulltime met Frans bezig te zijn, dan adviseren wij u een intensieve taaltraining. Dit houdt in dat de cursist gedurende één of meer weken hele dagen taaltraining volgt. Desgewenst regelen we voor u of uw medewerkers een verblijf in een hotel op loopafstand van onze locatie.

Al onze trainingen zijn geschikt voor medewerkers die regelmatig communiceren in het Frans, bijvoorbeeld in vergaderingen, teambesprekingen, gesprekken met zakenpartners of bij het geven van een presentatie. Tijdens de training is Frans de voertaal indien het niveau van de cursisten dit toelaat.

Wilt u tijdens uw intensieve taaltraining verblijven in Amsterdam en uw training combineren met een verblijf in deze bruisende stad? Er bevinden zich hotels van verschillende categorieën op loopafstand van onze locaties. Wij adviseren u graag.

Deze cursus Frans bieden wij zowel in de vorm van een individuele taalcursus als in de vorm van een groepstraining (twee of meer collega’s) aan.